“SEIS DÍAS” – Cuenta cuentos + Taller creativo familiar: 30/09/17 – 17H30

Aquest proper dissabte 30 de setembre a les 17h30, estarem molt ben acompanyats a la Plaça Virreina (Bateau Lune) amb la presentació de “Seis Días” el nou llibre de l’Helena Morillas. Us oferirà un conta contes juntament amb un taller familiar creatiu seguint el fil del llibre.

“Seis Días” es un conte per a conèixer la vida tan diferent i màgica d’infants que viuen molt lluny. És una història circular i molt poètica, també misteriosa ja que fins el final no sabem cap on es dirigeixen


*Ja podeu trobar el llibre a Bateau Lune 😉 i/o si ja el teniu el podeu portar perque us el signi l’autora!Hi esteu tots convidats, petits i grans, us hi esperem!!! 

Compartir

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email